Beje Webin me .TK
  1. Se pari e shenoni webfaqen tuaj te rregullt qysh e keni hap ne fillim,pastaj e shtyp shigjeten "»»"
  2. pajtaj ju vet nese deshironi te leni at ashtu si esht ,nese jo ather e shenon vet ti si te duash veq me .Tk ne fund dhe perseri e shtyp shigjeten "»»"
  3. Pastaj e prek register anonymously  Ose e shenon E-mail tend dhe e shtyp perseri shigjeten "»»"
  4. Dhe Se 4 Aktivizohet WebFaqja juaj me .Tk Have Fun:)

 

  

 
 

Hape Me Stili WWW.ILIRI-KS.TK New Page 2


Advertisement
 
 
 
Hap E-mail Me @iliri-ks.tk
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=